Torchlight Frontiers: alfa je tik pred vrati prav tako novi igralni razred

Nekaj časa je minilo odkar je bila oznanjena igra Torchlight Frontiers,katero razvijajo bivši Diablo 2 in Torchlight razvijalci pod imenom Echtra GamesPred kratkim pa so že napovedali prihod prvega alfa testa, ki se bo začel ta petek, 16. novembra. Če si želite biti del testiranja se hitro prijavite na njihovi uradni spletni strani, saj še vedno pošiljajo e-poštna sporočila s kodami. Poleg tega bodo en dan prej, torej 15. novembra, razvijalci v živo pokazali Torchlight Frontiers in seveda novi igralni razred Forged, vse pa si bomo lahko ogledali na twitch.tv.

Forged bo bojevalni razred za bitke od blizu, s katero bomo na blizu kosili svoje nasprotnike in zanimivo je, da so se razvijalci odločili za neke vrste robota v barbarian stilu. Poleg nove klase, so povedali tudi, da bo zadeva brezplačna ob izidu v 2019 in da nikakor ne želijo P2W stila igre, s katerim bi pokvarili ljudem užitek do igranja in praktično tudi svoj prihodek.

Torchlight Frontiers je luč, ki močno žari, sploh pri tistih, katerim je upanje do Diablo serije zamrlo. Leta 2019 bi lahko bilo zelo uspešno za te razvijalce, saj ima igra zelo velik potencial v MMO ARPG žanru. Igra bo izšla za PC, XB1 PS4. Nintendo Switch je  še v oblakih, ampak tudi o tem se razmišlja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime