Assassin’s Creed Odyssey popravek 1.07 dodaja preobleke ter zviša maksimalno možno stopnjo

Assassin’s Creed Odyssey je včeraj prejel kar zajetno posodobitev, ki tehta nekaj čez 2 GB in doda kopico novosti, hkrati pa odpravi kakšnega hrošča.

Največja posodobitev je zagotovo tista, ki se tiče naše vizualne podobe. “Transmog” je zadeva, ki jo poznamo predvsem iz MMO iger, omogoča pa nam, da novo pridobljeni kos opreme olepšamo po svojih okusih. Zagotovo ste se namreč kdaj srečali s težavo, ko najdete močan meč ali pa delček oklepa, a žal ima ta nravnost obupen izgled. A statistike so statistike, zato ste se primorani naokoli sprehajati v grdi preobleki, medtem ko iščete nadgradnjo, ki bo morda izgledala vizualno bolj privlačno.

“Transmog” vam omogoča spremenitev podobe sijočega kosa opreme, brez da bi s tem žrtvovali njegove statistike, kar je odlična novost za vse modne navdušence.

Poleg tega je Ubisoft tudi dvignil maksimalno možno stopnjo lika iz 50 na 70, predelave pa je bil deležen tudi sistem plenjenja, ki bo igralce nadgradil z opremo, ki bolj ustreza njihovemu igralnemu stilu. Prav tako so dodali nekaj novih opcij pri “Photo Mode” načinu in dodali bolj podroben meni sovražnih najemnikov.

Posodobitev se vam bo samodejno prenesla ob naslednjem zagonu igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime