Fallout 76 igralci prebudili ogromno zver

Fallout 76 je igra, ki bo zagotovo dolgoletne navdušence, tradicionalno enoigralske igre, razdelila bolj kot katerikoli izdelek v zgodovini franšize. Problem tiči v dejstvu, da se gre za čisto večigralsko izkušnjo, kjer NPC-jev sploh ni in je poudarek na medsebojnem druženju igralcev ter izdelovanju baz. Ter seveda streljanju mutantov. Veliko, veliko streljanja mutantov.

Ker je beta prenesla napredek igralcev tudi v polno različico igre so nekateri prilezli že na tako stopnjo, da lahko sprožijo atomske bombe na poljubno mesto mape. Brihtneži so si za svojo tarčo izbrali mesto, kjer lahko igralci naletijo na visokostopenjske leteče beštije imenovane Scorchbeasts.

Nehote so s tem sprožili dogodek imenovan Scroched Earth in so poleg vseh nadležnih sovražnikov s tem priklicali tudi ogromno kreaturo Scorchbeast Queen.

Sledil je silovit spopad, kjer so se morali braniti pred letečimi scorchbeasti, ghouli ter deathclawi, kraljica pa je stopnje kar 95 in vsebuje tono zdravja.

Kot da to ni dovolj, je dogodek časovno omejen in za odpravitev vseh pošastkov imamo samo pol ure. Trmastim igralcem je kljub temu uspelo, nagrajeni pa so bili z redkim materialom za kovačenje Ultracite.

Celotno borbo si lahko ogledat na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime