Silicon Valley – 6. sezona prestavljena

Slaba novica za tiste, ki sestradano čakate nove avanture podjetja Pied Piper saj očitno njihovih prigod v letu 2019 ne bomo deležni.

Produkcije 6. sezone serije Sillicon Valley je bila namreč prestavljena na poletje 2019, kar pomeni, da je na malih zaslonih ne bomo videli vsaj do leta 2020.

Problem je zaradi producenta in ustvarjalca serije, Alec Berga, ki za HBO dela na še eni seriji imenovani Barry. HBO je namreč potrdil, da mora Berg najprej zaključiti z delom na drugi sezoni serije Barry in ker človek preprosto ne more biti na dveh mestih hkrati, bo Sillicon Valley zaradi tega malce prestavljen.

Govori se tudi, da naj bi bila 6. sezona tudi zadnja. Potrjenega zaenkrat ni nič a ta prestavitev zagotovo ne daje upanja, Berg pa je po zaključku 4. sezone tudi povedal:

“Ne morem reči, da imamo zamišljen točno določen datum ampak definitivno smo se prvič začeli spraševati ‘Koliko dolgo bo tole še trajalo?'”

5. sezona je svojo premiero doživela marca 2018 in gledalci ste zagotovo opazili manjek igralca T.J. Miller, ki se je nenadoma odločil zapustiti serijo in šel raje ustvarjati film Emoji Movie.

Ne ostane nam drugega kot da si še enkrat ogledamo pretekle sezone ali pa pogledamo kakšen smešen izseček na YouTubu, kot je tale spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime