Sins of a Solar Empire: Rebellion si lahko trenutno pridobite brezplačno!

Spletna štacuna The Humble Store se pospešeno pripravlja na svojo jesensko razprodajo in za začetek so ponudili igro Sins of a Solar Empire: Rebellion povsem brezplačno.

Špil je izšel leta 2012, za razvoja pa je takrat poskrbel studio Ironclad Games. Gre se za realno-časovno strategijo s 4X elementi, vse skupaj pa je umeščeno med prostrane in temne kotičke vesolja.

V paketu dobimo osnovno igro Sins of a Solar Emipire kot tudi razširitev Rebellion, zadeva pa bi vas na Steamu sicer obrala za 39.99€ a ker smo pri Gamingsi takšne face, lahko svoj izvod trenutno dobite povsem brezplačno!

Postopek je enostaven: obiščite spletno trgovino The Humble Store in kliknete na ogromen gumb “Get the Game”. Ustvariti bo potrebno svoj račun ter se naročiti na njihove novice (obkljukate opcijo newsletter).

To je to! The Humble Store vam bo preko e-pošte poslal ključ, katerega aktivirate na Steamu.

Akcija velja samo do 18. novembra zato se splača pohiteti. Ko si enkrat pridobite ključ, morate tega aktivirati do 22. novembra drugače postanejo samo kup naključnih črk in številk, brez prave veljave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!