Smo dobili prvo sliko telefona Samsung Galaxy S10?

Danes se je na Twitterju pojavila zanimiva objava uporabnika Ice Universe. Kljub njegovi prikazni sliki, ki kaže zaljubljenost v mačke, se gre za Samsung strokovnjaka, ki naj bi bil precej zanesljiv vir informacij.

Njegova objava naj bi bila prva uradna slika naslednje generacije Samsungovih telefonov, mobilnik pa bo nosil ime Galaxy S10. Tweet je sicer kasneje bil zbrisan a v temu času si je ogromno ljudi snelo spodnjo sliko.

Galaxy S10 naj bi uporabljal zaslon, imenovan Infinity-O, sprednja kamera pa se bo v obliki luknjice nahajala na zgornjem levem kotu zaslona. Ice Universe je že prej podal izjavo, da zaenkrat še ni možno skriti sprednje kamere pod zaslon saj tehnologija še ni dorasla temu izzivu. Preprosto do leče pride premalo svetlobe za zadovoljujoče slikanje a v letu 2020 naj bi le dobili prve primerke s skritimi kamerami.

Ice Posedion je še izpostavil, da naj bi dobili tri različne variante mobilnika, med katerimi bo imel Galaxy S10 Lite, povsem raven zaslon.

Več bomo verjetno izvedeli na dogodku Mobile World Congress 2019 v Barceloni, ki se bo odvil naslednje leto, med 25.2. in 28.2. 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime