SMITE bo dobil novo areno

SMITE, igra, kjer se na bojišču srečajo bogovi in se v MOBA stilu dodobra pretepejo, bo kmalu postala malce večja, poleg tega pa bo dobila še vrsto novih zanimivosti.

Razvijalec Hi-Rez je napovedal predelavo igre za Nintendo Switch, kar bo igralcem omogočalo, da kakšno rundo odigrajo tudi takrat, ko so mobilni.  Še bolj pomebna novica je ta, da bo SMITE kmalu postal “cross-play” naslov, kar pomeni, da se bodo kmalu lahko igralci med sabo spopadli, ne glede na to ali igrajo na PC-ju ali pa konzolah Xbox One, Switch ali pa PlayStation 4.

Dodali bodo tudi dva nova bogova kot sta Merlin the Wizard (čarovnik) in King Arthur (bojevnik). Junaka bosta zaokrožila lepo število nabora bogov, saj jih bo po novem na voljo za izbiro kar 100.

Arena, kjer se igralci spopadejo 5 vs. 5 je trenutno najbolj popularen način v igri in prav tu bomo dobili povsem novo mapo. Ta bo osredotočena okoli bitke med Hero ter Bellono in bo vsebovala novega nasprotnika, minotavra.

Razvijalec je tudi znižal cene v svoji trgovini, med njimi tudi Ultimate God Pack, ki odklene prav vse do sedaj izdane bogove.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Popravek. Arena je stilsko osredotočena na spopad rimskih in grških bogov, tako je modra stran aka. “Order ” stilsko kot grška stran s “kraljico” hero ter rdeča strana aka. “Chaos” stilsko kot rimska stran s “vodjo” Bellono. Minotaver pa zamenja le trenutnega super miniona le s dodatkom da bo le ta napadal nasportno stran, ko se ne premika. Prav tako so vizualno spremenjeni vsi minioni ter UI. Gameplay sprememba pa je le ta, kot sem že napisal, da minotaver napada nasprotnike ko miruje.

    Fajn bi bilo omeniti tudi to, da je nova arena že na voljo za igranje.

    Lepo pa bi bilo tudi omeniti, da bo SMITE v letu 2019 dobil ogromno QoL posodobitev ter 8 bogov, nekaj že kar precej zaželenih kot so Jörmungandr, Horus in Set, prav tako pa bo s prihodom Jörmungandr boga vizualno spremenjena tudi Assault mapa.

    https://www.smitegame.com/news/hi-rez-presents-recap
    https://redd.it/9xjhgs
    https://redd.it/9x423x

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime