Fallout 76 bo dobil nastavitev FOV pogleda ter druge popravke

Fallout 76 je izšel samo par dni nazaj in se hitro našel pod obstreljevanjem tako kritikov kot tudi samih igralcev. Tale poizkus prenosa post-apokaliptične okolice v večigralski sistem, je bil praktično spljuvan povsod kamor se obrnete in drži trenutno na Metacriticu porazno oceno 3.0.

Razvijalec Bethesda pospešeno dela na popravkih in že jutri, torej 19. novembra, naj bi dobili prvega. Ta se bo osredotočil na popravljanje optimiziranosti same igre, posodobitev pa bodo deležni tudi kampi, naloge ter uporabniški vmesnik. Razvijalec pravi, da bomo dobili tudi možnost nastavljanja opcije FOV (kot pogleda) ampak to naj bi se zgodilo nekje v “prihajajočih tednih”. Poleg tega nas čaka “push-to-talk” funkcija, povečali pa bodo tudi število predmetov, ki jih imajo lahko igralci naenkrat v svojem zbiralniku. Trenutno je meja samo 400 predmetov, kar je odločno premalo za vse tiste, ki preprosto morajo pobrati vsako stvar na katero naletijo. Bethesda pravi, da je omejitev tehnične nravi, saj igra neprestano spremlja zaloge predmetov in bi znala prevelika količina povzročiti zatikanje a vseeno bodo količino povišali.

Vse te večje prihajajoče pritikline še nimajo datuma izida, upajo da se bo to zgodilo pred koncem leta.

Za v 2019 načrtujejo odprtje popularnih “Vaultov”, preprosto nadgrajevanje kampov ter PvP na osnovi različnih frakcij.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!