Star Citizen presegel 200 milijonov nabranih donacij

Igra Star Citizen, v katero očitno vsak, ki ima vsaj nekaj odvečnega denarja vloži vsaj kakšen bankovec, je presegla nov mejnik v donacijah.

V svoje šparovčke so nabrali že preko 200 milijonov dolarjev, kar je preprosto nepredstavljiva številka za igro, ki še sploh nima napovedanega datuma izida. To pa razvijalca Cloud Imerium seveda ni ustavilo, da v špil ne bi nametal mikrotransakcij, kjer vas bodo nekatere vesoljke križarke stale več tisoč evrov. Doniralo je že preko 2 milijona vesoljskih avanturistov, vsak od njih pa je povprečno v špil vložil 94$.

Koliko je 200 milijonov? Zaenkrat imamo potrjeno, da so samo trije naslovi v zgodovini igričarstva presegli takšno številko in tu se gre za titane kot so GTA V, Call of Duty: Modern Warfare 2 ter Star Wars: The Old Republic, verjetno pa se zna tej številki približati tudi nedavno izdani Red Dead Redemption 2.

Cloud Imerium je za naslednji mesec obljubil, da bo razodel vse načrte razvoja (“roadmap”), Star Citizen pa bo naslednji teden eden celo dobil možnost brezplačnega preizkusa. Od 23. – 30. novembra bodo igralci lahko preizkusili igro ter tudi prvi planet Hurston, ki bo izšel istočasno ob začetku brezplačnega obdobja. Verjetno bodo med tem tednom dobili še kakšno donacijo, katere očitno obupno potrebujejo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime