Nove govorice glede izida konzole PlayStation 5 ter PSVR 2

O konzoli PlayStation 5 že nekaj časa krožijo govorice sedaj pa se je na Redditu pojavila novica od vira, ki je precej kredibilen.

Tipček, ki se predstavlja pod imenom RuthenicCookie, je pred kratkim pravilno napovedal, da bo Sony izpustil sejem E3 2019, zato njegove besede nosijo nekaj teže.

Tokrat ima za igričarsko skupnost nekaj novic glede prihajajoče konzole PlayStation 5. To naj bi Sony razodel nekje v sredini leta 2019, kupci pa jo bomo lahko prejeli na dom marca ali pa novembra 2020.

RuthenicCookie pravi, da je večina razvijalcev že dobila svoje  “development kite”, torej prototipne izvedenke, namenjene razvoju iger. Te je opisal kot pošasti, ki naj bi vsebovale procesor Ryzen 8 s cenovno nalepko 500$. Sony naj bi se močno pripravljal za izid konzole zato so tudi odpovedali udeležbo na E3 2019.

Naslednika naj bi dobila tudi njihova virtualna naprava PSVR. Ta naj bi vseboval vgrajene kamere, v procesu testiranja pa naj bi bile tudi prototipne VR rokavice.

Dolgo pričakovane igre Death Stranding, The Last of Us Part II in Ghost of Tshushima naj bi bili prvi naslovi za PlayStation 5, na voljo pa naj bi bila tudi velika večina nedavno izdanih iger kot so God of War ter Spiderman.

Govoric še ni konec, saj je imel nekaj besed povedati tudi za večigralsko streljanko Anthem. Ta naj bi bila zopet prestavljena iz februarskega datuma saj modificiran Frostbite pogon preprosto ne teče dobro na konzolah.

Če bo naslednje leto Anthem res prestavljen, bodo vse govorice glede PlayStation sistemov dobile veliko več kredibilnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime