Riot in Marvel bosta izdala League of Legends stripe

Razvijalec Riot Games želi v svojo igro League of Legends vpeljati tudi nekaj zgodovine. Špil ima vsekakor celo vrsto zanimivih likov a na žalost večina igralcev o njihovi ozadni zgodbi ne ve praktično ničesar.

Očitno je čas, da LoL dobi tudi nekaj štorijalnih elementov in tako se znajo igralci na svoje omiljene šampione še bolj navezati in jih še bolj zagovarjati. Zato so se povezali z založniško hišo Marvel, katera je znana po svoji bogati beri superherojev ter bogati stripovski zbirki.

Skupaj bodo tako oblikovali serijo stripov ter grafičnih novel, prva junakinja, ki si jo bodo vzeli pod pero, pa sliši na ime Ashe: Warmother.

Takole nekako bo potekala njena zgodba:

“Vzgojena v divji naravi severa, prihaja Ashe. Ona je Iceborn, bojevnik, ki poseduje magično povezavo s svojo zmrznjeno domovino in je obremenjena od fanatičnih zahtev svoje matere. Ko se odpravijo razkriti resnico za starodavnim mitom, bodo junaki doživeli pretrgane vezi, razkrite skrivnosti in Runeterra bo za vedno spremenjena. Bo mlada Ashe postala voditeljica svojega naroda? Ali pa je usoda samo kupček praznih sanj?”

Pisec serije bo  prišel kar iz vrst razvijalca in sicer se gre za Odin Austin Shafer, medtem pa bo za umetnost poskrbela Nina Vakueva.

Stripič bo moč mesečno kupiti na digitalnih platformah, za fizično kopijo pa boste primorani počakati na maj 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime