The Waylanders: še en RPG uspešno zaključil Kickstarter kampanjo

The Waylanders je še ena RPG igra, ki je svojo pot komaj začela in to na platformi Kickstarter. Razvijalcem je uspelo prepričati dovolj ljudi, da so uspešno zaključili kampanjo in pridobili kar 168.999 ameriških zelencev, kar je odlična številka. Za inspiracijo tega novopečenga RPG-ja so si razvijalci izbrali Dragon Age: Origins, ki še vedno velja za enega najboljših iz tega žanra, poleg tega pa so omenili tudi Baldur’s Gatein Neverwinter Nights 2Celotna zgodba igra se bo odviajala v srednjem veku in veliko je govora tudi o potovanju skozi čas.

Igra The Waylanders naj bi izšla aprila 2020, vsebovala naj bi kar 40+ ur kampanje, poleg tega pa še približno 60 ur stranskih nalog in ostalih stvari, ki jih lahko pričakujemo od tradicionalnega RPG-ja. Seveda kot prava igra igranja vlog bo vsebovala tudi rase, klase, družabnike in še druge stvari.

Postavljena je tudi že Steam spletna stran in tukaj lahko obiščete tudi njihovo Kickstarter spletno stran. Žal o konzolah še ni znano nič, seveda si želimo pa da bi ta igra izšla tudi za PS4, XB1 in NS.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime