Zvezdnik serije Scrubs se pritožuje nad svojim ukradenim plesom v igri Fortnite

Serija Scrubs, v Sloveniji imenovana Mladi zdravniki, je sicer svojo zadnjo sezono posnela že leta nazaj, a pred kratkim so se vsi igralci ponovno zbrali na Vulture Festival dogodku v Los Angelesu.

Ekipa je stopila na oder in zvesti oboževalci so jim lahko zastavili marsikakšno vprašanje. Nek pogumnež je vprašal igralca Donald Faisona, če bi odplesal svoj značilni ples ob spremljavi komada Poison. Igralec je prošnjo takoj zavrnil in dogovoril:

“Če želiš to videti, pojdi igrat Fortnite, saj so mi ukradli to sranje.” 

Gre za osnovni ples, ki je bil več kot očitno prekopiran do zadnjega giba in ima tudi zanimivo zgodovino. Igralec Faison je namreč takrat zamujal na dan snemanja in ker se ni imel časa naučiti koreografije, si je ples izmislil kar sam.

“Nisem dobil nič denarja. To vsi mislite, kanje? Da je bil nekdo plačan? Ne. Ne. Nisem bil. Nekdo je ukradel to sranje in sedaj ni več moje.”

Kasneje se je njegov soigralec Zach Braff pohecal, da so praktično vsi razen Faisona dobili denar in vsi so se dobro nasmejali, a to ni prvič, da so se slavni pritoževali nad ukradenim plesom.

Rapper 2 Milly se prav tako pritožuje nad svojim ukradenim plesom, ki so ga v igri preimenovali v “Swipe It”. Ampak prisotnost njegove stvaritve ga ne moti toliko kot dejstvo, da so “Swipe It” prodajali kot del Battle Passa za 10$. 2 Milly pravi da so s tem prešli mejo dobrega okusa in da razmišlja o tožbi razvijalca.

Žal njegovo delo ne bo lahko, saj ameriški zakonik pokriva skorajda vse spektre glasbene in filmske industrije, izvzete pa so vse plesne koreografije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime