Letošnja pred-sezona v League of Legends že v prvih dneh prinesla obilo sprememb!

Z 19. novembrom se je uradno začel League of Legends “offseason” in čas za ponovno prevetritev ekip! In v kolikor smo bili lansko leto presenečeni nad vsemi spremembami, ki so se zgodile v Ameriki zaradi “franšize” lige, so letos stvari še 10x bolj zanimive.

Daleč najbolj presenetljiva novica definitivno prihaja iz Evrope, kjer naj bi se Mid Lane igralec Caps, ekipe Fnatic, ki se je letos uvrstila v finale svetovnega prvenstva, prestopil v ekipo G2. Tam se bo pridružil drugemu Mid lane super-zvezdniku Perkzu – a le ta bo menjal pozicijo in naj bi v naslednjem letu zaigral v vlogi AD Carryja.

Tudi ekipa Misfits, kjer je v prejšnji sezoni igral naš Mihale “Mikyx” Mehle, se je odločila, da spremeni svojo ekipo. Njihova nova pridobitev je bivši Top Lane igralec ekipe Fnatic, Soaz, ki bo sedaj igral skupaj z Febivenom, kateri se po ne najbolj uspešnem letu v Ameriki pri ekipi Clutch Gaming vrača nazaj v Evropo. Iz štaba Misfits pa je prišla še ena novica in sicer Jezis je postal glavni trener in bo v letu 2019 zadolžen za ekipo.

Se še spomnite ekipe Origen in njihove legendarne zgodbe, kjer so v enem letu prišli iz Challenger lige do polfinala na svetovnem prvenstvu? No, ekipa se vrača in tokrat v sodelovanju z trenutno najboljšo organizacijo v CS:GO-u, Astralis. Organizacija je odkupila Origen znamko in s tem naredila super marketinško potezo, saj za njimi stoji evropski super zvezdnik xPeke, obenem pa se jim je kot direktor E-šport oddelka pridružil dolgoletni “caster” EU LCS-a Deficio. Ekipa je naredila svoje prve poteze, saj naj bi po neuradnih podatkih podpisali pogodbo z bivšim Top Lane igralcem ekipe Misfits, Alpharijem, in AD Carry igralcem ekipe H2K, Sheriffom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime