Star Citizen: brezplačni teden sedaj na voljo

Brezplačni teden se je sedaj začel. Za preigravanje si najprej ustvarite račun na sledeči strani ter si prenesite namestitveni program!

Največjo Kickstarter uspešnico bo mogoče med 23. in 30. novembrom testirati brezplačno. Če do sedaj še niste imeli priložnosti igranja enega najbolj ambicioznih projektov pod vodstvom Roberts Space Industriesvam zagotavljamo, da bo to mogoče že ta vikend, kjer se boste podali v največjo vesoljsko pustolovščino z ogromno vesoljsko ladjo. Kaj lahko počnete v igri Star Citizen je popolnoma odvisno od vaše domišljije, saj igralcem omogoča praktično vse, kar si želijo. Lahko raziskujemo vesolje in velikanske planete, lahko trgujemo, se streljamo, uživamo v letenju svojega najboljšega plovila, se družimo v gostilni, nabiramo različne materiale in še bi lahko naštevali.

Lastnosti brezplačnega tedna:

  • “Scramble Race”, naloge, kjer bodo igralci lahko medsebojno tekmovali,
  • NPC-ji bodo postali del vesolja,
  • Dodan Face in Voice over IP, ki bo igralcem omogočal novo stopnjo komunikacije in vzživetve v igro,
  • “Object Container Streaming”, orodje za lažje procesiranje ogromnega okolja, ki nas obdaja.

Žal je datum izida za tako velik projekt nemogoče napovedati, lahko pa rečemo, da vam toplo priporočamo testiranje igre naslednji teden.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!