Civilization VI bo dobil največjo razširitev do sedaj

Razvijalec Firaxis bodo kmalu v Civilization VI dodali  eno največjih posodobitev do sedaj. Posodobitev oziroma bolj razširitev imenovana Gathering Storm bo prinesla kar nekaj nove vsebine, ki bo spremenila dinamiko igranja za vedno. Poleg klimatskih sprememb in vremenskih učinkov, bo dodanih kar devet novih vladarjev in osem novih civilizaciji. Dodani bodo novi scenariji kot je “The Black Death”, ki nas bo postavil na nekakšen test za preživetje. Razvijalci so se zelo potrudili in bodo dodali tudi nov “World Congress”, “21st Century Technologies” in “Civics”.

Civilization VI: Gathering Storm bo izšel 14. februarja 2019 na dan zaljubljencev, tako da če imate svojo ljubljeno polovico in ta slučajno rada preigrava strateške igre, bo to definitivno pravo darilo. Trenutno lahko igro kupite po znižani ceni na platformi Steam.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!