Call of Duty: Black Ops 4 je najbolje prodajana igra v 2018!?

Čeprav je marsikdo pričakoval, da bo prodaja seriji Call of Duty z vsakoletnimi vnovičnimi in vnovičnimi izidi pričela upadati, se je hudo oštel. Čeprav tokratna enačica nima niti enoigralske kampanje, je najbolje prodajana igra v letošnjem letu. Glede na količino kvalitetnih naslov vsekakor zavidanja vreden dosežek.

Pri NPD Group so opravili pregled trga in prišli do zaključka, da Call of Dury: Black Ops 4 ni zgolj najbolje prodajana igra v oktobru, temveč v celotnem letu 2018. Sicer gre za podjetje, ki se s tovrstnimi analizami ukvarja že od leta 1995.

Prehitela je celo izdelek slovitega studia Rockstar, Red Dead Redemption 2. Že res, da je slednja na trg prišla dobrih 14 dni kasneje a kljub temu zaseda 2. mesto med prodajnimi hiti 2018. Nikakor neuspeh, ko predhodnika v prodaji presežeš za trikratnik.

Med najbolje prodajane igre v oktobru sodijo še Assassin’s Creed: Odyssey, NBA 2K19 in Super Mario Party, v letu 2018 pa Far Cry 5, Marvel’s Spider-Man in NBA 2K19 v napisanem vrstnem redu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime