NieR Automata bo dobila GOTY verzijo, čeprav na PC-ju od izida ni prejela niti enega popravka

NieR Automata je zgodba dveh androidov, ki se borita proti sovražnim robotom in s tem poskušata rešiti Zemljo. Špil je bil toplo sprejet tako pri kritikih kot igralcih, saj je štorija dobra, poleg tega pa je igra zgrajena na način, ki od nas zahteva večkratna preigravanja, saj vsakič dobimo nov pogled na štorijo. Vse to je kul.

Ni pa kul, da je špil izšel na PC-ju v precej slabem stanju. Predvsem je problem optimiziranost, saj se NieR Automata zatika tudi na močnejših mašinah. Kljub vsem tem problemom, se založniku Square Enix ni zdelo vredno obubožani PC publiki ponuditi niti enega popravka. K sreči je rešitev našla sama skupnost v podobi neuradnega popravka, a lepo bi bilo imeti uradno posodobitev.

Optimiziranost gor ali dol, Square Enix se je očitno odločil izdati kar GOTY verzijo igre, ki se bo imenovala NieR: Automata Game of the YoRHa Edition. Najava sicer še ni uradna, saj se je špil zaenkrat pojavil samo na seznamu ESRB a ravno tam se je pred kratkim pojavil Sunset Overdrive, kateri je nato tudi uradno izšel na PC-ju.

Kaj točno bo GOTY verzija vsebovala je težko predvidevati, saj NieR ravno ne obiluje z bogatimi DLC-ji, nekako pa dvomimo, da se bo Square zmigal ter v GOTY vključil popravke za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime