Blizzard naj bi delal na Warcraft projektu, ki bo spominjal na igro Pokémon Go

Kdo od vas je kdaj preigraval popularno mobilno Pokémon Go in si med okoliškim sprehajanjem in lovljenjem priljubljene živalce v brk mrmral: “Hmm, saj to je zabavno ampak še bolj bi bilo zabavno, če bi igra bila obarvana v Warcraft tematiko?” Nihče?

Nima veze, saj Blizzard baje dela prav na takšni igri. Razvijalec, ki je na letošnjem Blizzconu svojo ladjico očitno precej zasukal in se odpravil mobilnim vodam naproti, je že prej napovedal več mobilnih iger iz vseh svojih franšiz. Ena od teh, je glede na poročilo spletne strani igra s tematiko Pokémon Go, ki bo zasnovana v Warcraft svetu. Baje je v Blizzardovih vrstah veliko navdušencev nad lovljenjem prisrčnih živalic, saj se pri njihovih pisarnah nahaja njihov značilni orkovski kip, prav tam je lociran Pokémon Gym.

Med največjimi Pokémon navdušenci je tudi Cory Stockton, kateri je prej delal na World of Warcraftu, sedaj pa naj bi vodil ta novo nastali projekt. Slednji naj bi vseboval precej več funkcij kot samo lovljenje nič hudega slutečih živalic, saj naj bi celo vgradili enoigralsko kampanjo.

Kaj točno naj bi med okoliškim sprehajanjem lovili še ni jasno, je pa res, da World of Warcraft vsebuje preko 1000 različnih “petsov”, kateri bi znali postati naša tarča.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime