Battle royale igra Ring of Elysium zagnala evropske strežnike

Pred nami so mrzli meseci in kmalu bo naša deželica postala ovita v snežno odejo. V skladu s tem morate seveda na PC-ju poganjati tematsko podobno Battle royale igro, saj poletno obarvani Fortnite zagotovo ne spada v zimsko idilo.

Zato je k sreči tu igra Ring of Elysium, ki nam ponuja Battle royale izkušnjo na snegu. To pa ni edina njena posebnost, saj igralci lahko izbirajo, kje se bodo “spawnali” na mapi, prav tako pa lahko na začetku izberejo tehniko premikanja ter začetno strelsko opremo. Tehnika premikanja? Seveda, kakšna bi pa bila zimska igra brez možnosti deskanja ali pa plezanja po visokih strminah! In navsezadnje, zmagovalec na koncu ni samo eden. Cilj naloge je namreč doseči helikopter, vanj pa se lahko na koncu povzpnejo štirje preživeli.

Ring of Elysium je bilo do sedaj moč igrati samo na ameriških strežnikih kar je za Evropejce seveda pomenilo lepo dozo zamika. A sedaj so končno na površje priplavali tudi evropski strežniki in čeprav naj bi nekaj težav pri zamiku še vedno bilo, naj bi založnik Tencent že pridno delal na odpravljanju hroščev.

Ring of Elysium ima na Steamu precej pozitivne kritike, na voljo pa je povsem brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime