Grand Theft Auto Liberty City Stories PC verzija sedaj na voljo za prenos

Zagotovo imate že vrh glave vedno vnovičnega preigravanja igre GTA V in bi si želeli nekaj novega. Zakaj se torej ne bi vrnili daleč v preteklost, natančneje v leto 2005, saj je ravno takrat izšel Grand Theft Auto Liberty City Stories za prenosno konzolico PSP.

Temu je naslednje leto sledila predelava za PlayStation 2, špil pa je produkt sodelovanja med razvijalcema Rockstar Leeds in ustvarjalca serije, Rockstar North.

Liberty City Stories ni nikoli uradno izšel za PC a že leta 2008 so modderji začeli tipkati kodo za računalniško predelavo. Projekt je bil takrat preklican a 10 let kasneje, maja 2018 se je razvoj nadaljeval. Po številnih beta verzijah je sedaj za prenos končno na voljo različica 1.0. To seveda ne pomeni, da špil še naprej ne bo pridobival na posodobitvah a lepo je videti, da je vendarle izšel iz beta faze.

Liberty City Stories PC Edition si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!