Bo slavna babica, ki preigrava Skyrim, ovekovečena v The Elder Scrolls 6?

Shirley Curry je ime babice, ki velja za eno od najstarejših aktivnih igralk iger na svetu, ki svoje dogodivščine tudi redno prikazuje na YouTubu. Nabrala si je že skoraj pol milijona naročnikov a za razliko od sodobnih “streamerjev”, si je Shirley svojo slavo prislužila z navdušenskim preigravanjem igre Skyrim.

Slednja je izšla že dolgih sedem let nazaj in tako oboževalci kot tudi sama Shirley potrpežljivo čakajo na nadaljevanje. To pa je še daleč stran, saj ima razvijalec Bethesda najprej v planu izdati vesoljsko igro Starfield in šele nato šesto poglavje Elder Scrolls sage.

Bethesda je tako pred kratkim na YouTubu potrdila, da je Elder Scrolls 6 še leta stran in posnetek je komentirala prav naša Shirley.

“No, to pa zabije zadnji žebelj v mojo krsto, dobesedno! Ko izide Skyrim 6, bom stara 88 let! Zato ga verjetno ne bo mogla igrati in bom prenehala sanjati o njemu!”

Komentar ni ušel budnemu očesu Reddita, zato se je ustvarila peticija, kjer oboževalci od Bethesde zahtevajo, da v Elder Scrolls 6 ovekoveči najstarejšo Skyrim babico. Bethesda je nekaj podobnega v preteklosti že storila, ko je samo mesece pred izidom Skyrima, zaradi raka umrl velik oboževalec Elder Scrolls franšize, Erik “Immok the Slayer” West, katerega so potem razvijalci v igri ovekovečili kot Erik the Slayer.

Peticijo lahko podpišete tule, zaenkrat pa Bethesda še ni podala uradnega odgovora.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime