Red Dead Online štarta danes a ne za vse

Mesec po izidu kavbojske avanture Red Dead Redemption 2, ki nas je precej navdušila, se razvijalec Rockstar počasi pripravlja za izid večigralske komponente.

Slednja bo najprej izšla v obliki bete in to že danes a ne za vse. Prvi, ki bodo Red Dead Online lahko preizkusili, so kupci Ultimate Edition verzije igre.  Jutri, torej 28. novembra, na vrsto pridete tisti navdušenci, ki ste Red Dead Redemption 2 preigravali že na dan izida, med katere spadamo tudi mi. Dan za tem, 29. novembra, boste večigralstvo lahko preizkusili tisti, ki ste špil zagnali med vikendom po izidu (od 26. – 29. oktobra). Na koncu pa bo 30. novembra igra končno na voljo prav vsem, ki si lastite kopijo igre Red Dead Redemption 2.

Med beto bomo lahko ustvarili povsem svoj karakter ter se odpravili v širni svet Red Dead Redemptiona 2. Naleteli bomo na živ svet, kjer bo moč trgovati, loviti ter se združiti v “gang” z še drugimi sedmimi igralci. Rockstar pravi, da lahko pričakujemo tudi kakega hrošča, saj se gre vendarle za beta preizkus, upamo pa, da bo teh čim manj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime