Bethesda jeznim kupcem ponuja bon za 5$, ki jih lahko izkoristite v njihovi trgovini

Razvijalec Bethesda in njihov oddelek za stike z javnostjo zaradi popolnega kolapsa njihove igre Fallout 76 delajo s polno paro. A očitno ne more miniti dan, brez da ne bi nečesa zafrknili.

Tokrat je jabolko spora njihova posebna verzija igre, imenovana Power Armor Edition. Paket, ki je kupce obral za okoli 200$, vsebuje akcijske figurice, čeladi, jekleno knjižico ter vrečo, za shranjevanje naglavnega gizma.

Problem je ravno ta vreča, saj je bila zadeva oglaševana kot platnena torba a na koncu so presenečeni kupci prejeli samo bolj poceni varianto iz najlona.

Kmalu se je pojavila tudi slika klepeta z Bethesdino podporo, kjer je kupec dobil povsem neprofesionalen odgovor:

“Žal nam je, da niste zadovoljni z vrečo. Vreča, prikazana v medijih, je bila prototip in je bila predraga za proizvodnjo. Trenutno nimamo načrtov, da bi kaj storili glede tega.”

Igralci so seveda postali še bolj jezni in Bethesda se je morala javno opravičiti preko Twitterja.  A tudi tu so preprosto morali kiksniti. V zamenjavo zaradi poceni vreče, so kupcem ponudili nadomestilo v vrednosti 500 Atomov. Gre se za valuto v igri Fallout 76, ki v resničnem denarju pomeni nekje 5$.

Kot kaže se atomski prah, zaradi igre Fallout 76, še ne bo kmalu polegel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime