Razkrita Nvidia GeForce Titan RTX grafična kartica

Nvidia se očitno pripravlja na oznanitev nove grafične kartice, ki bo še močnejša (ter dražja) od njihove trenutne najhitrejše grafične rešitve, RTX 2080 Ti.

Uradnega ni še nič a to ne pomeni, da je še prezgodaj za draženje. Tako so se očitno do kartice dokopali že nekateri ustvarjalci vsebine na YouTubu, ki se seveda ponašajo z milijoni naročniki.

Eden od njih je kanal The Slow Mo Guys, kateri ustvarjajo precej preprosto a očitno masovki zelo zanimivo vsebino. Gre se za ustvarjanje raznih vragolij, ki jih nato posnamejo v počasnem posnetku. To pomeni denimo metanje barve na zvočnike ali pa streljanje s pištolo v razne predmete. Ampak dovolj bodi besedičenja o njihovem kanalu saj je poanta njihova nedavno objavljena slika spodaj, kjer lahko opazimo nekaj zelo zanimivega. Ne, tokrat ni to slika luštnega muca ampak osvetljene grafične kartice v ozadju, katera se ponosno baha z napisom Titan.

Drugo razkritje je pripravil najbolj slaven tehnološki navdušenec Linus, kateri je med svojim prenosom v živo, ki se imenuje WAN Show, “po nesreči” prijel v roko škatlo z napisom Titan RTX.

Več informacij, ko pa to, da ta nova grafična pošast dejansko obstaja, še ni znanih a zagotovo uradna napoved ne more biti več daleč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime