Fortnite bo dobil nov igralni način, Fortnite Creative

Danes naj bi se začela že sedma sezona trenutno najbolj priljubljene igre na svetu, Fortnite, a za razliko od prejšnjih, bo letošnja prinesla nekaj povsem novega.

Gre za nov igralni način, imenovan Fortnite Creative, ta pa bo igralcem ponudil možnost igranja na prav svojem otoku. Tam bodo akcije željni igralci povabili kolege ter se z njimi podali v strelski obračun, prilagojen njihovim okusom, tisti bolj kreativni pa bodo lahko ustvarili raznovrstne stopnje in svoje kreacije ponosno razkazovali drugim igralcem.

Gre se  bistvu za ogromen peskovnik, kjer lahko ustvarjate, dirkate ter se seveda streljate. Fortnite Creative bo na voljo že danes, a samo za tiste, ki si lastite Battle Pass. Ostali boste morali počakati na 13. december, ko bodo svojo privatni otok dobili vsi igralci.

Razvijalec Epic Games opozarja, da Creative način še ni povsem dokončan in da bodo sčasoma dodajali novo vsebino. Več naj bi izvedeli tudi na jutrišnjem dogodku The Game Awards 2018, spodaj pa si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime