CS:GO dobil svoj Battle Royale način ter postal brezplačen

Sredi vseh novic in napovedi iz dogodka The Game Awards 2018, je povsem iz leve prišel razvijalec Valve ter oznanil, da bo njihova večigralska streljačina Counter-Strike: Global Offensive postala povsem brezplačna.

Poleg tega je sedaj na voljo novi igralni način Danger Zone, ki je v bistvu Counter-Strike verzija popularnega Battle Royala.

V Danger Zone se na mapi Blacksite, ki je sicer veliko manjša od denimo pokrajin iz Fortnita ali pa PUBG-ja a vseeno velika za CS: GO mape, naenkrat spopade 16 igralcev. Če se v spopad podamo v dvojicah ali trojicah, se na mapi lahko udari 18 sodelujočih.

Vsak igralec je na začetku opremljen samo z nožem ter s posebno tablico, katera spremlja nasprotnike, preko nje pa lahko kupimo dodatne dobrine kot so orožja in oprema. Te nam nato na našo lokacijo dostavijo leteči droni.

Mapa je razdeljena na šestkotnike, vsak igralec pa si ob štartu igre izbere svojega. Potrebno je pazljivo ravnanje s surovinami saj je streliva malo, kjer tudi novo kupljena orožja vsebujejo prazne saržerje.

Runde bodo kratke, trajale bodo okoli 10 minut, orožja enaka kot v osnovni inačici, vse pridobljene “skine” pa si lahko prenesete tudi v Danger Zone način.

Counter-Strike igralci bodo po novem razdeljeni na Prime ter non-Prime uporabnike. Če ste v preteklosti kupili igro CS: GO, ste avtomatsko vključeni med Prime člane. To pomeni, da vas bo igra sparila z drugimi Prime igralci, hkrati pa ste lahko deležni posebnih predmetov ter “skinov”.

Counter-Strike: Global Offensive si lahko sedaj brezplačno prenesete iz Steama, za Prime članstvo pa boste primorani doplačati 13,25€.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime