Journey prihaja na PC

Verjetno nas velika večina igra igre zaradi tega. ker lahko postanemo kar hočemo. Tako smo lahko enkrat vesoljski marinec, ki kolje horde demonov ali pa odrešenik dežele, ki mora pokončati zadnjega zmaja. Poanta je, da smo skozi v središču dogajanja in da nam nikoli ni dolgčas.

A obstajajo igre, ki so namenjene preprosto temu, da se zrelaksiramo. Kdor recimo ni probal serije Farming Simulator, bi ob pogledu na neke dolgočasne traktorje samo vzvišeno skomignil z rameni in odšel naprej a ne zaveda se, da takšen naslov stavi na nekaj drugega kot pa na neprestano akcijo. Želi nas sprostiti in nam odpočiti možgane, ki jih vsakodnevno bombardiramo z razno raznimi dražljaji.

Ena takšnih iger je tudi Journey, ki je leta nazaj ekskluzivno izšla za konzolo PlayStation 3, kasneje pa je doživela še predelavo za PlayStation 4.

V njej ni nobenih orožij ali česa podobnega, ste samo majhna figurica, ki teka skozi puščavo in želi doseči oddaljeno goro. Vmes pobiramo razne simbole, med avanturo pa se nam lahko pridruži še en igralec, če smo seveda povezani v medmrežje. Hec je, da z drugim igralcem ne moremo komunicirati ampak lahko samo skupaj nadaljujeta potovanje do samega konca ali pa do točke, dokler se drug drugega ne naveličata.

Če si nikoli niste lastili konzole PlayStation, je sedaj odlična priložnost za preizkus igre Journey. Ta prihaja na PC in sicer v novo-nastalo trgovino Epic Games Store.

Datum izida zaenkrat še ni znan, prav tako pa še ne vemo za ceno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime