Scavengers je nova preživetvena, sodelovalna klavnica

The Game Awards 2018 dogodek vedno bolj preseneča in tokrat so nam pokazali novo igro s strani razvijalca Midwinter Entertainment. Gre za sodelovalno, preživetveno strelsko klavnico, imenovano Scavengers. Razvijalci so svojo igro predstavili  z zelo dobro narejenim napovednikom.

Midwinter pravi, da je igra postavljena v kataklizmično prihodnost, katera je prinesla v ponovno ledeno dobo. Kot igralca nas bo pričakal zasnežen svet, ki ga bomo lahko raziskovali z našimi prijatelji. Borili se bomo proti različnim sovražnikom, raziskovali bomo lahko svet okrog nas, izboljševali našo opremo in orožja, močan element igre pa bodo tudi preživetveni elementi.

Za igranje Scavengers lahko obiščete njihovo uradno spletno stran in se registrirate.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!