Luka “Hladen Kot Špricar” Dončič lastnoročno pokopal nasprotnika

Zavedamo se, da velikokrat ne pišemo v športu. V bistvu je to verjetno prvi tak članek na naši strani a včerajšnji obračun med ekipama Houston Rockets ter Dallas Mavericks smo preprosto morali nekam zapisati.

Gre seveda za predstavo slovenskega košarkaškega zvezdnika, Luko “Hladen Kot Špricar” Dončića (slednji nadimek smo si izmislili kar sami in se nam zdi kar primeren).

Dončić sicer skozi igro ni imel ravno bleščeče predstave a vse se je spremenilo na koncu, kjer se je zdelo, da je smuknil v garderobo in v slogu Popaja pojedel svojo merico špinače.

Tip je proti koncu zadnje četrtine vse stvari vzel v svoje roke in čeprav je Mavericksom proti koncu kazalo slabo, je Dončić kar z 11 zaporednimi točkami, od tega so padle tri trojke, svojo ekipo popeljal v vodstvo. Zadnji dve točki je prispeval še en novinec, Jalen Brunson, ki je nato postavil končni izid 107:104 za Dallas.

Naš šampion je seveda prisoten tudi v igri NBA 2K19, kjer je imel na začetku oceno 79, sedaj pa je ta napredovala na 82. Kakor tipček zadnje čase trese NBA ligo, mu ocena nad devetdeset ni več daleč stran.

Posnetek, ki je v bistvu takšen košarkaški pornič, da bi ga raje naložili na PornHub kot pa YouTube, si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime