YouTube Rewind 2018 je zunaj in ljudje ga sovražijo iz dna srca

Tako kot vsako leto, je tudi letos YouTube izdal video Rewind, kjer si ogleda najbolj priljubljene ustvarjalce iz lanskega leta ter vse “pomembneže” zbere v enem posnetku.

Odkrito povedano, sem očitno ostareli dinozaver, saj dokler mi ni nekdo poslal povezave do posnetka, sploh nisem vedel, da zadeva obstaja. In po stisku gumba za predvajanje, sem zdržal cele tri minute, preden sem zadevo zaustavil ter pošiljatelja blokiral iz Discorda.

Očitno pa YouTube Rewind 2018 ni po godu samo meni ampak tudi veliki večini internetne populacije. Od vseh Rewindov je letošnji nabral največje število ne-všečkov, saj jih je med časom pisanja kar 5.4 milijona, medtem ko se video ponaša s samo 1.7 milijona všečki.

Torej v čemu točno je problem? Če govorim zase osebno, gre to na račun moje dinozavrsko zastarele nravi in ker mi za nekatere klovnske YouTube entitete preprosto “dol visi”. 

Zaradi tega posledično skorajda ne prepoznam nobenih od oseb na videu. Ok, vem kdo je Will Smith ter Ninja ampak zakaj je slednji sploh v posnetku, saj je zaslovel predvsem zaradi Twitcha, mi je velika neznanka. Aja, pa na koncu je tip iz kanala Primitive Technology, ki je stopnja nad vsemi drugimi YouTube vplivniki. 

Glavo čohajoče je tudi dejstvo, da manjka PewDiePie, saj veste, tip, ki ima na YouTubu največje število naročnikov? A očitno nabor njega za video ni bil pomemben, glavno da imamo kar neko plesanje, polno referenc na Fortnite ter dobro dozo slastnega “cringa”. 

Vse skupaj zgleda, kot da je zadevo montirala mamica srednjih let, kateri je pubertetni sin podal oporne točke tega, kaj je dandanes popularno pri mlajši populaciji. Če še niste, si lahko mojstrovino ogledate spodaj, ne pozabiti pa tudi stisniti svojega palca (ne)podpore.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime