Fortnite streamer aretiran, saj je med prenosom v živo pretepel svojo ženo

Videoigre lahko sicer služijo kot lep pogled iz realnosti v svet, kjer se lahko sprostite in pozabite na svoje skrbi. A vseeno je potrebna dobra doza zdravega razuma kajti resnično življenje zahteva svoj davek in bolje je najprej poštimati svoj domači okoliš. Igričanje v prijetnem vzdušju je veliko bolj prijetno opravilo kot pa v naelektrenem okolišu.

Tega mnenja pa očitno ni streamer z imenom MrDeadMoth, ki je pred dnevi na svojem Twitch kanalu streamal, kaj drugega kot pa, Fortnite. A za razliko od prenosov v živo, kjer so gledalci prisotni gledanju norčij zabavnih igričarjev, je dotični tipček imel precej očitne probleme v svoji hiši.

Sredi igranja se lahko sliši njegovo ženo, katera ga je prosila, naj preneha z igranjem, saj je že predolgo za računalnikom. MrDeadMoth se na to prošnjo ni odzval ravno miroljubno. Besno se je vstal in izza kamere je očitno napadel svojo ženo, katera ga je nato ozmerjala z “napadalcem žensk”, slišati pa je bilo tudi “udaril si me v obraz”.

Da je zadeva še hujša, se lahko sliši jokanje otrok, kjer se eden od njiju dere “oči, oči!”.

Avstralca je kasneje aretirala New South Wales policija, podali pa so izjavo, da naj bi med incidentom bila prisotna dva otroka, prvi star 3 leta in drugi komaj 20 mesecev.

Policija je še izjavila, da je žena sicer pretresena a nepoškodovana.

MrDeadMoth nekaj časa ne bo več streamal pod tem nadimkom, saj je Twitch njegov račun že deaktiviral, poleg tega pa ga v četrtek čaka zagovor pred sodnikom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime