Warframe: predstavljen je bil nov igralni razred

Ne tako dolgo nazaj smo bili deležni nove razširitve v igri Warframe, katera je največja do sedaj in poseduje tako še večji odprt svet, ki ga lahko v celoti raziščemo.

Poleg tega so za nas razvijalci pripravili novega Warframa, po imenu Baruuk. Po govoricah razvijalcev Digital Extreme, Baruuk sploh ne mara pretepanja, a če ga spravimo ob živce, bomo dobili svojo porcijo batin.

Novi igralni razred vsebuje različne spretnosti, najmočnejša od njih se imenuje Savage. To lahko kombiniramo z drugimi spretnostmi, pomembna pa je naša iznajdljivost ter domiselnost.

Ostale spretnosti so še “Elude”, ki nam omogoči negiranje streliva, Sedative, ki nasprotnike prisili v spanje in “Subdue”, katera našim nasprotnikom uniči orožje in naredi nekaj škode.

Warframe je brezplačen naslov, naložite ga lahko preko platforme Steam. Če pa raje poprimete za kontroler, lahko naslov igrate tudi na PlayStation 4, Xbox One ali Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!