Beyond Good & Evil 2 dobil skoraj polurni igralni posnetek

Beyond Good & Evil 2 je naslov, ki ga igralci originalne avanture iz leta 2003, čakamo že kar nekaj časa.

Založnik Ubisoft je sicer naslov napovedal že davno tega a špilu nikakor ni uspelo splezati iz razvojnega pekla, vse to pa se je spremenilo lani.

Na sejmu E3 smo bili takrat končno priča konkretnim informacijam, dobili pa smo tudi precej zanimiv napovednik, ki je v glavni vlogi prikazal simpatično opico, katera zganja vragolije ter impresivne akrobacije.

Od takrat novih informacij ni bilo na spregled, včeraj pa je Ubisoft prikazal stream, imenovan Beyond Good & Evil 2 Space Monkeys.

Ta je bil dolg kar 26 minut, vmes pa smo se lahko nagledali bojevanja med ladjami, bojevalnih sposobnosti likov, rekrutiranja posadke ter brezšivnega prehoda med sodelovalnim in samotarskim načinom.

Spodaj sta priložena dva posnetka, kjer prvi prikazuje samo najbolj zanimive igralne izsečke, medtem ko drugi prikaže celotni stream. Izberite pač tisto, za kar imate trenutno čas.

Beyond Good & Evil 2 še nima niti približnega datuma izida, zato se niti ne ve, če ga bomo dočakali v 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!