Netflix napovedal novi Ghost in the Shell anime

Po ne najbolj uspešnem “live-action” filmu iz 2017, bo Netflix ponovno poskusil oživeti Ghost in the Shell serijo, saj je napovedal povsem nov anime.

Ghost in the Shell je sicer že pravi dedek, saj je franšiza začela svojo življenjsko pot že leta 1989, takrat v podobi kiberpank mange. V zgodbi smo sledili majorki Motoko Kusanagi, ki si kruh služi v proti-teroristični organizaciji Public Security Section 9.

Ghost in the Shell je leta 1995 dobila svoj prvi film ter še kar nekaj televizijskih ekranizacij. Oboževalce je lani razburil “live-action” film, ki je v Motokine škornje postavil ameriško igralko Scarlett Johansson.

Netlix še ne namerava obupati nad serijo zato je napovedal povsem nov anime, ki se vrača v klasične, “risankaste” vode.

Ghost in the Shell: SAC_2045 bo režiral Shinji Aramaki (Appleseed) ter Kenji Kamiyama, kateri je prej pomagali pri Ghost in the Shell: Stand Alone Complex.

To je zaenkrat to od informacij in poleg spodnje Twitter slike, vemo samo še to, da bomo zadevo lahko gledali enkrat v 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!