Prihaja Crash Team Racing Nitro-Fueled

Tale napoved se nam je nekako izmuznila med prsti, saj je bila napovedana že na podelitvi The Game Awards 2018, a morda je med vami nekdo, ki za njo vseeno še ni slišal.

Založnik Activision je na pravem pohodu predelav svojih “risankastih” serij, kjer smo že prejeli Spyro Reignited Trilogy ter Crash Bandicoot  N. Sane Trilogy. Simpatični lisjak pa bo sedaj doživel prenovo tudi v Crash Team Racing – dirkačini, ki nemalo spominja na bolj popularni Mario Kart.

Nova igra bo nosila polno ime Crash Team Racing Nitro-Fueled in bo povsem prenovljena izkušnja iz izvirnika, vseeno pa naj bi ohranila tisto, kar je predhodnika naredilo tako zabavnega.

Poleg čudovite grafične podobe, bomo Crasha lahko prvič poganjali tudi v večigralskem načinu. Prvič bomo lahko tudi prevzeli vlogo Nitro Oxide a ga bo potrebno odkleniti z vztrajnim in uspešnim premagovanjem dirkališč.

Vključeni bodo vsi klasični načini iz predhodnika kot je denimo “single player adventure mode”. Umanjkalo ne bo niti igranje na razdeljenem zaslonu, kjer se bodo pred ekranom naenkrat pod bedra zbadali do štirje sodelujoči.

Crash Team Racing Nitro-Fueled bo izšel 21. junija za PlayStation 4, Xbox One ter Nintendo Switch, medtem ko se lahko lastniki PC-jev obrišete pod nosom.

Vseeno ni še vse izgubljeno, saj tudi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sprva ni izšel na računalnikih a smo ga kasneje vendarle dočakali.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime