Razvijalci največjega Minecraft strežnika ustvarjajo Minecraft 2

Hypixel, ime ki ga zagotovo pozna ogromno Minecraft igralcev. Kako ga nebi, kajti gre se za največji Minecraft strežnik (rekordno število istočasnih igralcev je kar 64,493). Strežnik še danes velja za najpopularnejšega s kar 15,000 istočasnimi igralci, ob vikendih pa se jih gor poveže kar 25,000. 

Hypixel ima res ogromno, če ne celo največ izkušenj in stika s skupnostjo, saj so ravno prek teh vezi sami uspeli. Tako se njihova nova igra, Hytale, ne bo preveč odselila od korenin samega Minecrafta in znanja, ki so ga skozi leta pridobili.


Največja novost pa bo, da bo igra vsebovala še RPG elemente. Obljubljajo tudi ogromno vsebine za vse možne igralce, če pa imate radi avanture, boste brez problema v igri našli ogromno ročno ustvarjenih temnic, z zelo zanimivimi pošastmi in šefi.

Če pa ste v Minecraftu bolj igralec “minigames”, pa vam razvijalci obljubljajo, da bodo že takoj dodali najpopularnejše iz njihovega Minecraft strežnika, kot tudi zelo močno in lahko orodje za izdelavo novih.

A ker sami vedo, da je skupnost na prvem mestu, bodo takoj nudili zelo močna orodja za izdelavo raznih modifikacij, kot tudi lastnih strežnikov. 

Izid igre še trenutno ni znan, lahko pa se na uradni strani prijavite za beta testiranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

4 KOMENTARJI

    • Zakaj bi jih, mislim, obstajajo 100x hujši minecraft kloni, to vsaj zgleda bolj unikatno kot vse drugo. Men bolj vpilva na neko mešanco med cube worldom ter minecraftom, tako da se ne bom branil, me pa malce art-style moti, mi preveč kid friendly deluje…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime