Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

DayZ končno izšel v verziji 1.0 in je ta vikend brezplačen

Kar dolgih pet let se je preživetvena igra DayZ, ki je praktično tudi spočela ta žanr, vlekla po sistemu Zgodnjega dostopa.

Pisali smo že, da bo špil najprej izšel v beta različici in da naj bi še letos dobili finalno, 1.0 verzijo. Nihče vam ne bi zameril, če temu ne bi verjeli, saj je bil DayZ v preteklosti velikokrat zamaknjen.

A včeraj je ta simulacija preživljanja ruskih mest, prežetih z zombaklji ter sovražnimi igralci, končno prispela na cilj.

Razvijalec Bohemia Interactive pravi, da DayZ še vedno ni popolna igra in da bo v prihodnosti še močno pridobila na vsebini ter popravkih. A verzija 1.0 naj bi bila močno bolj izpiljena izkušnja od tiste, ki smo jo spoznali v preteklosti.

Da bi proslavili ta veliki dosežek in poskušali pridobiti nekaj ljudi nazaj v igro, se je založnik odločil ponuditi v brezplačni preizkus, ki ga lahko izkoristite že danes.

Obiščite sledečo Steam povezavo in pričnite z igranjem. Akcija bo trajala vse do 17. decembra in sicer do 19.00, med tem času pa bo DayZ tudi znižan za 15% na 29.74€.

Morda pa se zadevi splača ponuditi še eno priložnost, trenutno pa se lahko po opuščenih mestih sprehajate tudi s kakšnim kolegom, ki je ob začetni noriji držal denarnico zaprto in si še ne lasti svoje kopije igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!