DayZ končno izšel v verziji 1.0 in je ta vikend brezplačen

Kar dolgih pet let se je preživetvena igra DayZ, ki je praktično tudi spočela ta žanr, vlekla po sistemu Zgodnjega dostopa.

Pisali smo že, da bo špil najprej izšel v beta različici in da naj bi še letos dobili finalno, 1.0 verzijo. Nihče vam ne bi zameril, če temu ne bi verjeli, saj je bil DayZ v preteklosti velikokrat zamaknjen.

A včeraj je ta simulacija preživljanja ruskih mest, prežetih z zombaklji ter sovražnimi igralci, končno prispela na cilj.

Razvijalec Bohemia Interactive pravi, da DayZ še vedno ni popolna igra in da bo v prihodnosti še močno pridobila na vsebini ter popravkih. A verzija 1.0 naj bi bila močno bolj izpiljena izkušnja od tiste, ki smo jo spoznali v preteklosti.

Da bi proslavili ta veliki dosežek in poskušali pridobiti nekaj ljudi nazaj v igro, se je založnik odločil ponuditi v brezplačni preizkus, ki ga lahko izkoristite že danes.

Obiščite sledečo Steam povezavo in pričnite z igranjem. Akcija bo trajala vse do 17. decembra in sicer do 19.00, med tem času pa bo DayZ tudi znižan za 15% na 29.74€.

Morda pa se zadevi splača ponuditi še eno priložnost, trenutno pa se lahko po opuščenih mestih sprehajate tudi s kakšnim kolegom, ki je ob začetni noriji držal denarnico zaprto in si še ne lasti svoje kopije igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime