Star Wars: The Old Republic dobil posodobitev Jedi Under Siege ter nov napovednik

Ne glede na to, ali imate radi MMO Star Wars: The Old Republic ali ne, dejstvo ostaja, da je to edina igra v zadnjih letih, ki ponuja kakršnokoli štorijo v Star Wars igričarskem okolju. In ne, tiste zametke zgodbe iz Battlefront iger, ne štejem med prave SW štorije.

The Old Republic je na sceni že kar nekaj časa in v temu času je pridobil kupček razširitev ter posodobitev. Seveda oboževalci zahtevajo/zahtevamo pravo nadaljevanje v obliki Knights of The Old Republic 3 a tudi The Old Republic se tem željam, čeprav je MMO, kar dobro približa.

Razvijalec Bioware je namreč igro od izida dodobra predelal in dandanes lahko špil igramo praktično kot skorajda pravo, enoigralsko kampanjo. Vse nepotrebne “grind” naloge so postale opcijske in igralci lahko sedaj napredujejo skozi zgodbo samo z opravljanjem glavne naloge ter tiste galvne stranske, ki jo fašemo na vsakem planetu.

In čeprav ljudje že leta igri napovedujejo smrt, lahko veselo sporočimo, da temu še ni tako. 

Izvirna igra Knights of the Old Republic letos praznuje že 15. leto obstoja in zato smo v poklon temu, pridobili novo posodobitev 5.10, podnaslovljeno Jedi Under Siege.

Popravek prinaša balanciranja ter povsem nove naloge, ki se bodo osredotočale okoli planeta Ossus. Tega napadejo Sithi in glede na našo pripadnost, bomo lahko zavojevalcem pomagali ali pa se jim poskušali upreti. Za preigravanje nove štorijalne niti bomo morali posedovati vsaj en lik, stopnje 70.

Poleg tega smo prejeli novo operacijo ter posodobitve glede sistema gild.

Vse skupaj zabeleži spodnji napovednik, ki je presenetljivo navdušujoč. Dejansko me je pripravil, do ponovnega prenosa igre, ki jo lahko brezplačno preizkusite tudi vi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime