Star Wars: The Old Republic dobil posodobitev Jedi Under Siege ter nov napovednik

Ne glede na to, ali imate radi MMO Star Wars: The Old Republic ali ne, dejstvo ostaja, da je to edina igra v zadnjih letih, ki ponuja kakršnokoli štorijo v Star Wars igričarskem okolju. In ne, tiste zametke zgodbe iz Battlefront iger, ne štejem med prave SW štorije.

The Old Republic je na sceni že kar nekaj časa in v temu času je pridobil kupček razširitev ter posodobitev. Seveda oboževalci zahtevajo/zahtevamo pravo nadaljevanje v obliki Knights of The Old Republic 3 a tudi The Old Republic se tem željam, čeprav je MMO, kar dobro približa.

Razvijalec Bioware je namreč igro od izida dodobra predelal in dandanes lahko špil igramo praktično kot skorajda pravo, enoigralsko kampanjo. Vse nepotrebne “grind” naloge so postale opcijske in igralci lahko sedaj napredujejo skozi zgodbo samo z opravljanjem glavne naloge ter tiste galvne stranske, ki jo fašemo na vsakem planetu.

In čeprav ljudje že leta igri napovedujejo smrt, lahko veselo sporočimo, da temu še ni tako. 

Izvirna igra Knights of the Old Republic letos praznuje že 15. leto obstoja in zato smo v poklon temu, pridobili novo posodobitev 5.10, podnaslovljeno Jedi Under Siege.

Popravek prinaša balanciranja ter povsem nove naloge, ki se bodo osredotočale okoli planeta Ossus. Tega napadejo Sithi in glede na našo pripadnost, bomo lahko zavojevalcem pomagali ali pa se jim poskušali upreti. Za preigravanje nove štorijalne niti bomo morali posedovati vsaj en lik, stopnje 70.

Poleg tega smo prejeli novo operacijo ter posodobitve glede sistema gild.

Vse skupaj zabeleži spodnji napovednik, ki je presenetljivo navdušujoč. Dejansko me je pripravil, do ponovnega prenosa igre, ki jo lahko brezplačno preizkusite tudi vi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!