Wayzn je naprava, ki zazna vašega hišnega ljubljenčka pred vrati in mu ta tudi odpre

Vsi igričarji vemo, da so prav naši hišni ljubljenčki zaslužni za naše gaming uspehe. Bodrijo nas, ko smo na dnu in se z nami veselijo zmag.

A kaj storiti, ko se nahajate sredi napetega večigralskega obračuna ali pa ste ravno začeli delo na pomembnem projektu, vaš pes ali mačka pa vztrajno praskata po vratih po želji za izpustom?

Seveda, tehnologija! Tokratna igračka se imenuje Wayzn in je odgovorna za preprosto a vseeno pomembno nalogo. Zazna namreč, ko se pred vrati nahaja vaša koala in ji tako samodejno odpre vrata. Edini pogoj je, da so ta drsna.

Wayzn dela najbolje v navezi s pametno hišo. Povežemo jo lahko s kamerami, ki tako lahko spremljajo, kdaj se vaš štirinožen prijatelj zadržuje pred vrati.

Ko smo doma, lahko napravo nastavimo na samodejno odpiranje, če pa smo slučajno odsotni, nam na pomoč priskoči vgrajeni senzor.

Ta nam preko telefona sporoči obvestilo, ko zazna vašo zverino pred vrati in ta lahko odprete s preprostim gumbom v aplikaciji.

Koliko je zadeva sicer varna pred morebitnimi lumpi nismo uspeli zbrskati.

Zadeva še ni na voljo za komercialni nakup saj se trenutno nahaja na spletni platformi Indiegogo, kjer je zbrala že preko 110.000$. Končna cena izdelka naj bi bila 399$, če pa jo podprete že sedaj, bo vaša za 219$.

Wayzn naj bi začeli strankam pošiljati junija 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime