Flashe Gaming Glove sta igričarska rokavica ter rokav, ki naj bi pomagala pri boljših gaming rezultatih

Ste kdaj v filmu ali pa v živo videli, ko je k biljard mizi pristopil frajerski model z sončnimi očali in iz priročne torbice ven potegnil svojo palico, jo sestavil in potem iz prve pospravil črno okroglino?

No, sedaj ste lahko takšen kulski človek tudi vi, ko pristopite na najbližjo LAN zabavo. Na Kickstarterju se je namreč pojavila Flashe Gaming Glove, ki je hkrati igričarska rokavica ter rokav.

Razvijalci obljubljajo, da naj bi rokavica izboljšala vašo natančnost ter hitrost, hkrati pa naj bi poskrbela za preprečitev poškodb.

Rokavica ima na spodnjem delu teflonsko podlogo, kar zmanjšuje trenje in dejansko pripomore k hitrejšemu drsenju.

Flashe Gaming Glove se je na Kickstarterju pojavila že kakšne tri tedne nazaj in bila huronsko uspešna. Projekt, ki je sprva zahteval 11.000$, je sedaj dosegel že 58.000$, časa za nabiranje denarcev pa ima še 8 dni.

Za svoj izvod boste morali na Kickstarterju razvijalcem ponuditi 52€, za nakup pa se podvizajte, saj je preostalo samo še nekaj izvodov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!