Google “posodobil” klasični film Sam doma

Ne vem sicer za vas, ampak v naši družini je za božične čase ogled filma Sam doma iz leta 1990 postala praktično že tradicija.

Zdaj že kultni film, ki je med filmske zvezde izstrelil prikupnega Macaulay Culkina, je sicer kasneje dobil še štiri nadaljevanja, a samo v enem od njih, je svojo ikonično vlogo Kevina zopet uprizoril igralec Culkin.

Čas neusmiljeno teče dalje in Culkin je sedaj že odrasel možakar, ki se je v preteklih letih želel oddaljiti od svoje prepoznavne vloge.

Vseeno pa ga je Google vendarle prepričal, da še enkrat nadene hlače Kevina in se vrne v svoj osamljeni dom, le da je ta tokrat malce bolj sodoben, saj je opremljen z njihovo tehnologijo, Google Assistant.

Primerjava izvirnika iz leta 1990 s sodobno različico

Oglas, ki se imenuje “Home Alone Again”, je presenetljivo veren izvirniku in poustvari praktično vse detajle iz skorajda 20 letnega originala.

Kakor je domači teren poznan, pa se razlikuje v tehnoloških pritiklinah, ki jih ponuja Googlov pomočnik. Tako Kevin avtomatizira zaklepanje vrat ter prižiganje luči, na sesalnik Roombo pa je nameščen kartonasti izrezek košarkaša, ki v moderni različici zamenja Michael Jordana s Kevin Durantom.

V reklami se celo pojavi kombi “Mokrih banditov” in slišati je moč glas nekoga, ki močno spominja na igralca Joe Pescija. Žal verjetno to ni on a vseeno je to lep dotik nostalgije.

Oglas je zabaven, dobro sproduciran in vas bo zagotovo vrnil v čas mladosti, ko je bilo življenje precej bolj nedolžno in smo dejansko za božič imeli pravi sneg.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime