Pillars of Eternity 2 “po nesreči” dodal potezni način

Serija Pillars of Eternity je sicer precej kvalitetna zadeva a veliko igralcem se je priskutil njen boj, ki je realno-časovni. S tem spominja na starošolske igre tipa Baldurs Gate ter Planescape Torment in čeprav je bil tosorten boj njega dni popularen, danes temu ni več tako.

Posebej to pride do izraza ko špil postavimo ob bok vrhunski seriji Divinity: Original Sin. Ta sicer poseduje šibkejšo štorijo a precej bolj navdušujoč potezni boj, ki je taktičen, zanimiv in nikoli ne postane dolgočasen.

Tega mnenja je očitno tudi razvijalec Obsidian Entertainment, ki je dva dni nazaj “po nesreči” izdal posodobitev, ki je precej presenetil PoE skupnost.

Uporabnik Reddita z imenom raggnarok, je skupnosti prvi sporočil svoje odkritje. Med zagonom igre je namreč naletel na sporočilo, katero ga je povprašalo ali želi igrati v realno-časovnem ali poteznem načinu. Kot vidimo na spodnjih slikah, se potezni način odvija na klasični način: igralec izmenjuje poteze proti nasprotniku in se lahko med bojem pomika za določeno število mest ter proži uroke ter posebne poteze.

Medtem, ko igramo v poteznem načinu, naši shranjeni položaji dobijo posebno označbo “Turn-based Mode”.

Žal je bil potezni način hitro odstranjen v naslednji posodobitvi. Obsidian še ni uradno komentiral za kaj se točno gre, morda pa bo potezni način prišel prav pri konzolah, saj je bil Pillars of Eternity 2 nedavno napovedan za PlayStation 4 ter Xbox One.

Upamo, da posodobitev dobimo tudi zanesenjaki na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!