Nekdo je preigral Outlast v desetih minutah in to z zavezanimi očmi

Igra Outlast je sicer grozljivka, kjer smo pred nasprotniki povsem nebogljeni in lahko pred raznimi psihopati samo bežimo.

Špil veliko stavi na svojo grozljivo atmosfero in dejansko je zadeva tako grozna, da je marsikateri igralec med igranjem preprosto stisnil opcijo “Quit” ter zbrisal demonsko programsko kodo iz diska.

Kljub temu, da je špil počasen in stavi predvsem na podrobno raziskovanje okolice, je očitno popularen pri “speedrunnerjih”. Ti želijo vsako igro preigrati karseda hitro in včasih se poslužijo še posebnih trikov, ki jim naložijo dodaten izziv.

AcrohTheBeast je eden tistih, ki preprosto obožujejo dodatno težavnost pri hitrostnih sprehodih skozi igro. Outlast se je spravil preigravati kar z zavezanimi očmi in pred kratkim je postavil rekord pri dokončanju igre, saj je zato potreboval samo 10 minut in 24 sekund.

Svetovni rekord v običajnem preigravanju sicer drži igralec HorrorDoesSpeedRuns, a razlika sploh ni tako velika, saj je slednji špil dokončal v devetih minutah in sedmih sekundah.

AcrohTheBeast je sicer poskušal Outlast preigrati tudi v “običajnem” načinu, njegov dosežek pa je trenutno na 22. mestu, z rezultatom 9 minut ter 19 sekund.

Če se morda želite tudi sami preizkusiti v hitrostnem preigravanju, si lahko trenutno Outlast privoščite na Steamu za samo 3.99€ (-80%).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime