Novi, piratsko obarvani MMO Atlas končno izšel in razočaral praktično vse igralce

Razvijalec Grapeshot Games, kateri je najbolj znan po svoji večigralski preživetveni igri ARK: Survival Evolved, je dolgo časa svojo igričarsko skupnost dražil s povsem novim MMO-jem, Atlas.

Ta gusarsko obarvana avantura naj bi izpolnila želje vsakega, še tako zagriženega morjeplovca in je pred izidom nabrala visoka pričakovanja.

Kljub temu, da so vsi vedeli, da bo špil najprej izšel v sistemu Zgodnjega dostopa, takšnega prihoda ni pričakoval najbrž nihče.

Grapeshot Games je najprej večkrat zamaknil izid igre, kar je dodobra razhudilo streamerje, ki so v piratskih kostumih gledali na odštevajoči števec in bili na koncu samo razočarani, saj je bil izid zopet zamaknjen.

Seveda so nato sledile težave s strežniki, ki so se rušili kot za stavo ali pa bili preprosto preveč zasedeni, da bi se človek sploh lahko normalno povezal v igro.

Igralci so ugotovili tudi, da je špil močno podoben ARK: Survival Evolved in da bi igra morala biti v bistvu samo DLC. Nekdo je dejansko odkril skrito nastavitev, ki je vsebovala meni iz ARKa!

Atlas je bil zaradi tega močno spljuvan na Steamu, kjer ga razvijalci trenutno prodajajo za ceno 20.74€ (polna cena je 24.99€). Drži oceno “Mostly Negative”, kar zagotovo ne bo pripomoglo k prodaji in je tudi lep pokazatelj, kako je skupnost razočarana nad igro.

Kaj vse je razvijalec Grapeshot Games zafrknil, si lahko ogledate v spodnjem priročnem videu, očitno pa je Atlas ujel še zadnje trenutke v 2018, za konkuriranje igri Fallout 76 kot najbolj kontroverzen izid leta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!