Spider-Man: Nespeče mesto (PS4) – Recenzija dodatnih vsebin

Že tako PS4 ekskluziven špil, pa še celega ne dobiš! Kako si upajo!?

Malo za šalo, malo zares. Spider-Man: The City that Never Sleeps je logično plačljiv dodatek (DLC) zgodbi Marvelovega Spider-Mana.

DLC Nespeče mesto je razdeljeno na tri poglavja: The Heist – izid: 23. 10. (v katerem bolje spoznamo Črno Mačkonko ali Felicio Hardy, ki ji “nenamerno” pomagamo pri ropanju), Turf Wars – izid: 20. 11. (v tem poglavju nam probleme povzroča predvsem vojna med tolpami za kriminalni nadzor nad New Yorkom) ter zadnji Silver Lining – izid 21. 12. (kjer nam sive lase povzročata Hammerhead in šefica Sable enot Srebrna Sable).

Black Cat in P. Parker se rada objemata… (upajmo da M.J. ne vidi)

V dodatku poleg nadaljevanja kampanije in sveže porcije izmečkov, ki so potrebni “batin”, prejmemo tudi popolnoma nove mini igre, ki nam jih priredi influenserka Screwball. Ta nam po mestu nastavi različne pasti, kot so dirke z droni, odstranjevanje bomb, ulični pretepi in podobno, med katerimi se moramo spretno nastavljati kameri in ji s tem “nabijati” všečke in oglede.

Nora Screwball, ki je pripravljena za svoje gledalce razstreliti mesto

V vsakem poglavju, ki ga Sony zaračuna 8 evrov ali pod skupno ceno 20 evrov, dobimo tudi po 3 nove obleke. Eno od njih dobimo že na začetku, drugo, ko končamo kampanijske misije, zadnjo pa, ko opravimo vse naloge v mestu.

Izvirna Iron Spider obleka, je ena od devetih, ki jih dodatno prejmemo.

Če potegnemo črto… Dodatek Nespeče mesto za Spider-Man igro se splača kupiti, če vam je bil že sam špil (opis katerega smo tudi že naredili) pri srcu.

Sam sem velik ljubitelj rdeče-modrega pajkastega junaka, zato sem tudi nestrpno čakal izid tako same igre, kot tudi omenjenega DLC-ja.

Če ste vsaj malo podobni meni in se tudi vi vnamete, ko vidite nove svetleče obleke ter svojega Peterčka redno preoblačite, potem je mogoče že to dovolj, da si privoščite dodatek.

Sama igra ni spremenjena, vse mehanike ostanejo iste, ni nobenih novih moči ali map, zato tega nikar ne pričakujte.

Dobili boste nekaj novih nesmiselnih PS trofej in na koncu vas bo čakala lepa sličica, v spomin na stripovsko legendo in veleuma, Stan Lee-ja.

Excelsior!

P.S.: Če pohitite, boste na PS trgovini med januarsko razprodajo za celoten DLC odšteli le 13 evrov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime