Dark Souls dobil nov ogromen mod, ki popolnoma spremeni igro

Ko slišimo za ogromne modifikacije, ponavadi najprej pomislimo na izdelke razvijalca Bethesda kot so naslovi iz The Elder Scrolls ali pa Fallout franšiz.

A tudi Darks Souls modderska scena počasi dobiva zagon in če so bile dosedanje modifikacije bolj majhne, kot recimo igranje skozi igro v preobleki CJ-a iz San Andreasa, smo sedaj dobili prvo večjo zadevo, ki precej spremeni osnovno igro.

Daughters of Ash prihaja izpod rok ustvarjalca, ki se kliče pod vzdevkom Grimrukh. Ta naj bi na modu delal več kot dve leti in na njemu porabil okoli 2000 delovnih ur. Torej toliko, kolikor traja povprečen skozihod skozi to igro.

Daughters of Ash naj bi vseboval dvakrat več vsebine kot osnovna igra a v njemu ne bomo odkrili kakšnih novih map ampak se gre za ponovno ustvarjeno vsebino, ki jo je razvijalec From Software izrezal iz originalne različice.

Tako nas čakajo novi šefi, sovražniki, oprema, skrivnosti ter celo NPC-ji z unikatnimi nalogami. Odkrili bomo nove bližnjice in vsebine naj bi bilo toliko, da je vse ne bo moč videti ob samo enem preigravanju.

Daughters of Ash je trenutno kompatibilen samo s Prepare To Die različico igre, bo pa zadeva kmalu predelana tudi za Remastered verzije.

Kako zadeva izgleda v praksi si lahko ogledate v spodnjem posnetku, zainteresirani pa si mod lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime