Bomo končno dobili nadaljevanje Alien: Isolation?

Alien franšiza je v svojih 40 letih obstoja doživela svoje vzpone in padce. Nova filmska nadaljevanja v obliki Prometheusa so bila… No, precej zanič, franšiza pa je pogrnila tudi v industriji videoiger, saj se vsi spomnimo izida katastrofalnega Aliens: Colonial Marines.

Vseeno pa se je pojavilo nekaj izdelkov, ki so znamko obravnavali s spoštovanjem, ki si ga tudi zasluži. Eden od teh je zagotovo igra Alien: Isolatation, katera je verno prenesla okolje iz originalnega dela Alien, poleg tega pa je bila zadeva močno atmosferična ter učinkovito strašljiva.

Žal se Alien: Isolation ni prodal najbolje in založnik SEGA nad prodajnimi številkami ni bil preveč navdušen. Zato so tudi želje po nadaljevanju ostale preslišane zato je toliko bolj zanimivo včerajšnje medijsko dogajanje.

Uradni Alien Twitter račun je namreč izdal kratek video, kjer lahko vidimo osebo, ki nosi oznako Amanda Ripley. Ravno ona je bila junakinja Isolationa zato so seveda takoj spet zrasla upanja o nadaljevanju.

Lastnik franšize, 20th Century Fox je nedolgo tega registriral ime Alien Blackout. Šlo naj bi se za igro ampak zaenkrat ni jasno ali se gre za nadaljevanje Isolationa ali pa bo to čisto drug projekt.

Včerajšnji Twitter video zna zopet biti napovednik za Blackout ali pa za nekaj čisto tretjega. Filmček se zaključi z besedami: “beri, igraj, glej”, tako da zna to biti oznaničp za nov strip ali pa celo animirani film, v katerem bo glavno vlogo odigrala Amanda Ripley.

A upanje nam ne da miru in glede na prikazano, bi se upali staviti, da se gre za igro in če je to res, bo to zagotovo nadaljevanje Alien: Isolation.

Upamo, da več izvemo kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Odlična in strašljiva igra, še posebej, ker se zelo trudiš, da te alien ne bi ubil, ker od shranjevanja igre ne mine malo časa in kratka pot. Igra je res odlično narejena po kar samem filmu. Še posebej mi je bil všeč tisti del v igri, ko si se v omaro zaprl, alien te je gledal notri skozi reže, ti pa si mogel zadrževati dih, da te ne zavoha oz. sliši, pulz pa narašča. Vrhunec igre. Parkrat sem jo preigral, ker je noro dobra.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime