Nora rast največjega slovenskega Fortnite YouTuberja

JureTrsanBlond, med domačimi poznan kot Jure Tršan, med prijatelji pa kot JTB, je mladenič, ki je sicer že nekaj časa na YouTubu.

Kakšno leto nazaj, natančneje novembra 2017, pa je zaštartal nov kanal z imenom JureTrsanBlond.

Sprva je sicer ustvarjal posnetke iz iger kot so GTA V ter Sims 4 a nato se je odločil zajahati Fortnite vlak na vrhuncu igrine popularnosti.

Kar je bila očitno hudo pametna poteza. Njegov kanal je bliskovito začel pridobivati na popularnosti, v višave pa so se izstrelili tudi naročniki.

Njegov najbolj priljubljen posnetek šteje kar 157 tisoč ogledov, na številko 100k pa so (skorajda) prilezli kar trije posnetki.

Danes zjutraj je blontnemu fantiču uspel še en podvig in sicer je presegel mejo 15.000 naročnikov, kar je seveda ogromen uspeh.

Jure ostaja prizemljen in hvaležen vsem svojim naročnikom, katerim je na Instagramu sporočil:

“Moji dve največji želji na youtubu sta bili 100 naročnikov in pa, da bi vsaj en moj video dobil tisoč ogledov. Zaradi vaše pomoči in zvestega spremljanja so se mi sanje uresničile. Posebej se zahvaljujem tudi svoji najdražji 💗@tija.fende💗 za vso podporo od začetka pa do danes! Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj dobil 15.000 naročnikov in zato sem vam pripravil tudi giveaway o katerem bo kmalu več podatkov na mojem kanalu.”

Seveda se bo med vami pojavil kakšen nergač tipa: “to ni nič, poglejte si kake tuje YouTuberje ter njihove številke!”

Zavedajte se, da smo v Sloveniji in da so takšne številke za slovenski kanal hudo impresivne. Poleg tega Jure dela vsebino izključno v slovenščini, kar je hvalevredna poteza sama po sebi, saj nam ravno takšnim pogumnežev, ki ohranjajo materinščino, hudo primanjkuje.

Juretov kanal lahko obiščete na sledeči povezavi, nekaj časa nazaj pa je zaštartal tudi svoj Discord kanal, ki prav tako pridno dobiva nove člane.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

13 KOMENTARJI

  1. Ja sej jih je dost ki imajo se vec narocnikov sam kaj ko pa delajo angleske contente pa lahko prosim pogledate vsuli tudi Zion HD on je zelo vredu youtuber pa slovensko govori pa pls narocite se na njega in glejte videje priporocam pa tudi ce radi gledate Fs19 in GTA V on igra mod za gta v rece se FiveM je roleplay torej po resnici se gre za policite sedaj je postal cadet in eni so se policaji eni pa so navadni ljudje in ce krsis pravila moras ustavit pa se pogovorit pa vse prosim poglejte!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime