Prihaja tretje poglavje za Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online se bliskovito bori, da ostane na samem vrhu v MMORPG žanru in to vsekakor lahko vidimo z vsebino, ki jo letno dobimo. Tudi letos ne bo drugače in razvijalec Zenimax bo udaril po mizi in pokazal, kaj nas čaka v novem poglavju.

Tako bomo 15. 1. 2019 ob 23:00, na uradnem Twitch kanalu od Bethesda prvič uradno izvedeli, kam nas bo novo poglavje popeljalo. Tokrat pa se bo za vse obstoječe igralce, predvsem ljubiteljem, gledanje splačalo. Razvijalci so izzvali skupnost z obljubo o nagraditvi vseh, če jim uspe preseči določeno število gledalcev. Številka se ustavi pri 55 tisočih in ob dosegu bodo za vse izdali unikatno ozadje o novem poglavju. Ob 70 tisočih bo popolnoma vsak igralec na vsaki platformi dobil unikatnega ljubljenčka ter ob 90 tisočih gledalcih si bo direktor igre dal vgravirati tetovažo v slogu igre.

Zmaji se vračajo v Elder Scrolls Online

Kaj lahko pričakujemo v novem poglavju? Rudarji podatkov so izdali, da nas bo le to preselilo v domačo deželo mačjega ljudstva, kraljestvo Khajiitov v kateri se bomo lahko pomerili s sovražnikom iz preteklosti, zmaji. A zraven novega območja bo baje dodan nov razred, Nekromant, sicer eden izmed najbolj zaželenih razredov.

2019 bo zagotovo razburljivo leto za Elder Scrolls Online sceno, zdaj pa lahko le čakamo na tisti torek, ko bomo dobili uradna potrdila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Eso je odlična igra. Mislim, da je world of warcraft boljša, kar se tiče same zgodbe, lahkosti igranja, in požrešnosti računalnika, ampak eso je pa res odličen glede grafike, tudi sama igra se ne razlikuje veliko od skyrima, tako da sem zelo pozitivno presenečen, še posebej, ker mi je skyrim še danes ena najboljših iger z zgodbo in grafiko.
    Kar koli bodo ponudili, bom itak kupil.

    • WoW še ima začetno zgodbo nekoliko ok no dokler vsaj Cataclysm ni prišel, najbolj hypean expansion, ki je dobesedno celotno igro sfukal dotalka… Glede lahkotnosti igranja pa je odvisno od vsakega posameznika, men osebno noben mmo ni bil ravno nekoliko všeč v gameplayu, edino Neverwinter mi ni bil slab pa sedaj ESO. Požrešnost pa je druga zgodba ja 😀

      Ampak nazaj k zgodbi, da je ESO v tej smeri kar močan. VSAK NPC ima voice-line in obilo stranskih misij je z odlično zgodbo. Mislim, da se tukaj v tem skoraj noben drug MMO ne more primerjati. Ampak seveda je to moje mnenje, jaz pravim naj vsak sam poskusi pa se sam odloči 😀 Bolj kot po denarnici ga bo udarilo pri prenosu, igra je 80 GB :

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime